KLG Europe

Wegtransport Frankrijk

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Wegtransport Frankrijk: waarom KLG Europe als logistieke partner?

Onze rijke historie en talrijke succesvol uitgevoerde logistieke opdrachten, hebben ons de juiste kennis en kunde bijgebracht om u in iedere situatie te voorzien van de geschikte oplossing. Doordat wij bekend zijn met de wensen, eisen en procedures van nagenoeg ieder laad- en losadres, garanderen wij een efficiënte logistieke dienstverlening rondom Frankrijk.

Wij zijn daarbij ook transparant in onze transittijden. Sterker nog, we garanderen ze. Met ons Track&Trace heeft u altijd en overal inzicht in de status van uw zending. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met de klant. Daarom krijgt u altijd één vaste contactpersoon aangewezen die zich niet alleen verdiept in uw situatie en wensen, maar ook proactief met u meedenkt.

De oplossingen rondom wegtransport Frankrijk

Onze kennis en kunde reikt van transport in de breedste zin van het woord tot het optimaliseren van uw volledige supply chain en zelfs tot aan douane-afhandeling. Overigens zijn wij voor diverse klanten de vaste logistieke partner als het gaat om groupage transport naar Frankrijk.

Wegtransport Frankrijk? Ontdek vandaag nog de mogelijkheden!

Als specialist in wegtransport Frankrijk, informeren en adviseren wij u graag over de beste aanpak. Welke uiteraard volledig aansluit bij uw bedrijf en wensen. Neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners