KLG Europe

Transporteur Frankrijk.

Uw supply chain is in goede handen bij KLG Europe.

Neem direct contact op en ontdek de veelzijdige kracht van KLG Europe.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Onze oplossingen als gespecialiseerd transporteur Frankrijk

Uw zending naar of vanuit Frankrijk kunt u zorgeloos uitbesteden aan KLG Europe. Als transporteur naar Frankrijk, organiseren wij per week ruim 350 vertrekken tussen Nederland en Frankrijk en zijn onze eigen moderne vrachtwagens dagelijks te vinden op de Franse wegen. Ondanks wij wereldwijd opereren, behoort Frankrijk sinds jaar en dag tot onze topbestemmingen. Hierdoor zijn wij vertrouwd met de wensen, eisen en procedures van nagenoeg ieder laad- en losadres in Frankrijk. Bovendien beschikken wij over een nationaal dekkend distributienetwerk waardoor wij uw zending efficiënt op elke gewenste plek in Frankrijk krijgen; van het noordelijke Lille tot aan het zuidelijke Marseille.

Onze diensten van en naar Frankrijk

Er vertrekken meer dan 350 KLG vrachtwagens per week naar Frankrijk. Dit met gegarandeerde leadtimes van 24-48 uur. Daarnaast kunt u uw goederen volgen door middel van de online track and trace

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

 

Klik hier als u meer wilt weten over de transportmogelijkheden van en naar Frankrijk.

Bij KLG Europe bent u aan het juiste adres

KLG Europe is opgericht in 1918 en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde logistieke dienstverlener van formaat. Dit betekent echter niet dat wij onze normen en waarden als familiebedrijf hebben verloren. Bij ons als gespecialiseerd transporteur naar Frankrijk, staat persoonlijk contact evenals een optimale en flexibele logistieke dienstverlening, nog altijd hoog in het vaandel. Tevens leggen wij de nadruk op het ontzorgen van onze klanten in het complete logistieke proces.

Meer lezen over de voordelen van KLG? Lees het hier!

Spoedtransport Frankrijk

Heeft u er behoefte aan om uw goederen zo snel mogelijk te laten leveren? Dan kunt u gebruik maken van onze express-service. Via één telefoontje heeft u contact met onze ervaren collega's. Samen kijken we naar de mogelijke oplossingen voor uw spoedtransport naar Frankrijk.

Benieuwd wat KLG Europe als transporteur naar Frankrijk voor u kan betekenen?

Onze specialisten gaan graag het gesprek met u aan om tot de geschikte maatwerkoplossing te komen die volledig aansluit op uw situatie en wensen. Verder nemen zij graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners