KLG Europe

Transport Nederland Frankrijk

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

KLG Europe; de specialist in het transport tussen Nederland en Frankrijk

Onze rijke historie heeft ons de juiste ervaring en kennis bijgebracht zodat wij uw logistieke vraagstuk rondom het transport tussen Nederland en Frankrijk feilloos kunnen uitvoeren. Doordat wij over een fijnmazig distributienetwerk beschikken, krijgen wij uw zending waar dan ook in Frankrijk op de plaats van bestemming. Van het noordelijke Duinkerke tot aan het zuidelijke Toulouse.

Het verzorgen van het transport tussen Nederland en Frankrijk doen wij als sinds jaar en dag. Als specialist kennen wij de wensen, eisen en procedures van zowat elk laad- en losadres in Frankrijk wat de efficiëntie in onze logistieke dienstverlening waarborgt. Met een gerust hart waarborgen wij daarom onze transittijden.

Onze oplossingen rondom het transport tussen Nederland en Frankrijk

Drijft u sinds kort handel met Frankrijk en wilt u voorlopig slechts sporadisch een enkel pakket verzenden of ontvangen? Of zoekt u een capabele logistieke partner voor het verzorgen van grote transportvolumes zoals volle truckladingen? Dankzij een scala aan logistieke oplossingen, kan KLG Europe altijd de juiste oplossingen aandragen die aansluit op uw situatie en wensen. Een greep uit onze oplossingen:

 • Wegtransport:
  Transport via de weg kan al vanaf één enkel pakket.
 • Pallettransport:
  Pallets verzenden of ontvangen? KLG Europe is dé specialist.
 • Spoedtransport:
  Gegarandeerde levering binnen 24 uur met onze Express-service.
 • Groupage transport:
  Bij groupage transport worden diverse zendingen met elkaar gecombineerd met lage transportkosten als gevolg.
 • Value Added Services:
  Uw logistieke processen efficiënter, veiliger, sneller en eenvoudiger ingericht? Wij hebben de kennis en capaciteiten in huis.

Transport Nederland Frankrijk: meer informatie benodigd of offerte aanvragen?

Wilt u uw logistieke vraagstuk bespreken met één van onze specialisten? Zij nemen graag de tijd om u vrijblijvend te informeren. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken in het transport tussen Nederland en Frankrijk.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners