KLG Europe

Transport Frankrijk

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

KLG Europe; de specialist in het transport vanaf en naar Frankrijk

Een goede logistieke samenwerking kan bijdragen aan uw internationaal zakelijk succes. Met een optimaal ingerichte goederenstroom, waarborgt u bijvoorbeeld tijdige leveringen aan uw klanten. Door KLG Europe in te schakelen, beschikt u over een kundige en ervaren logistieke partner die het transport vanaf en naar Frankrijk tot in de puntjes verzorgt. Onze jarenlange transportactiviteiten rondom Frankrijk, maakt ons niet voor niets de aangewezen specialist.

Wij garanderen een vlotte logistieke dienstverlening omdat we bekend zijn met de wensen, eisen en procedures van bijna ieder laad- en losadres in Frankrijk. Bovendien verzorgen we per week ruim 450 vertrekken vanaf en naar Frankrijk; van slechts een klein pakket tot aan volle 40 ft. zeecontainers. Om die reden kunnen wij zonder schroom onze transittijden garanderen.

Transport Frankrijk: onze logistieke oplossingen

Met een scala aan logistieke oplossingen rondom het transport van of naar Frankrijk, kunnen wij u in iedere situatie voorzien van een geschikte oplossing. Wegtransport, spoedtransport, groupage transport en zelfs douane-afhandeling behoren tot de mogelijkheden. Tevens passen wij onze expertise over supplychains toe in onze Value Added Services. Daarbij profiteert u van een veilig en efficiënt ingerichte supplychain met kostenbesparing als resultaat.

Advies inwinnen over onze mogelijkheden?

Neem contact op met onze specialisten. Zij brengen uw situatie en wensen graag in kaart om u geheel vrijblijvend te informeren over passende oplossingen.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners