KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Bonded warehouse. Veel meer dan alleen opslag.

We hebben moderne en veilige warehouses in Nederland, Roemenië, het Verenigd Koninkrijk en China.

Meer weten over warehousing?

Neem gerust contact op.

contact

We bieden hier niet alleen opslag maar ook een aantal value added services. We verzorgen alle grote warehouseprocessen. Van het ontvangen van goederen bij de laaddocks, opslag, ordervoorbereiding en picking tot het vervoeren en voorraadbeheer zoals bijvoorbeeld cycle counts.

Inzicht in uw voorraden

De nieuwste technologische ontwikkelingen maken het mogelijk dat alle bewegingen naar, van en in het warehouse worden geregistreerd.  U kunt altijd inloggen op ons  warehouse-managementsysteem. Hier ziet u op ieder gewenst moment de status van uw order en uw voorraad. Dag en nacht.

Veiligheid voor alles

Vertrouw uw kostbare goederen gerust aan ons toe. We besteden veel aandacht aan de beveiliging van onze warehouses. Zo zijn al onze warehouses voorzien van elektrische hekken en beveiligingscamera’s (CCTV met hoogste beveiligingsstandaard). Toegang is alleen mogelijk met een geregistreerde toegangspas. Daarnaast werken we met toegangscontroles voorzien van irisscan.

Het blijft mensenwerk

De technologie maakt het u en ons makkelijk, maar uiteindelijk draait het om de mensen. Wij werken met goed opgeleide en ervaren medewerkers. Zij lopen graag een stapje harder om u te helpen. Geen vraag is te gek. We zoeken altijd naar een goede oplossing. Samen met u.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners