KLG Europe

Distributie Frankrijk

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

KLG Europe: specialist in de distributie rondom Frankrijk

Voor het merendeel van onze klanten zijn wij de preferente distributiepartner voor Frankrijk. Daarom verwerken wij dagelijks grote volumes en organiseren wij wekelijks ruim 450 vertrekken naar en vanaf Frankrijk. Doordat wij al jaren gespecialiseerd zijn in de distributie tussen Nederland en Frankrijk, kennen wij de wensen, eisen en procedures van nagenoeg iedere laad- en losadres in Frankrijk. Tezamen met onze volledige distributiedekking, krijgen wij uw zending daarom efficiënt en volgens afspraak op iedere gewenste locatie in Frankrijk. Zelfs in moeilijke en onverwachte omstandigheden. En omdat wij waarde hechten aan transparantie richting onze klanten, kunt u middels ons Track&Trace systeem de status van de zending op ieder moment van de dag raadplegen.

Distributie van en naar Frankrijk: de mogelijkheden

Iedere logistieke vraagstuk is anders. Daarom bieden wij een scala aan logistieke oplossingen zodat wij u zowel bij kleine zendingen als volle truckladingen optimaal van dienst kunnen zijn. U kunt bij ons terecht voor onder meer:

Meer informatie over distributie Frankrijk?

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Onze specialisten staan tot uw dienst! Neem hiervoor contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners