KLG Europe

Deelpartijen Frankrijk.

Grenzeloos gemak van KLG.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

De voordelen van KLG bij het verzenden van deelpartijen naar Frankrijk

Wanneer u voor groupage transport naar Frankrijk bij KLG kiest, ongeacht of het om een trucklading vol gaat of in deelpartijen, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Lagere transportkosten;
  • korte transitietijden;
  • Betrouwbare aflevering;
  • Dagelijkse transport in deelpartijen naar Frankrijk;
  • Transport naar 39 Franse distributiepunten;

Meer transportmogelijkheden dan alleen in deelpartijen naar Frankrijk

Hoe groot of klein de zending ook is, bij ons kunt u er op vertrouwen dat wij geheel volgens afspraak de zending op de juiste bestemming afleveren. Dankzij ons grote netwerk zijn wij in staat om een oplossing te vinden voor transport in deelpartijen naar Frankrijk. Wij bieden dan ook verschillende transportmogelijkheden aan waarmee we voor ieder vraagstuk een oplossing hebben. Onze transporteurs vertrekken op iedere dag van de week om uw levering op tijd op de bestemming te krijgen. Is dit niet snel genoeg dan kunt u ook kiezen voor onze spoedtransport. In overleg met uw bepalen we wat de beste optie is en wat de bijbehorende kosten hiervoor zijn zodat er geen beloftes worden gemaakt die we later niet kunnen nakomen.

Kom er achter hoe wij uw zending in deelpartijen naar Frankrijk kunnen transporteren

Wij verzorgen de gehele transport en alles wat hierbij komt kijken. Hierbij regelen we onder andere alle douaneafhandeling en overige papierwerk. Zo wordt u volledig ontzorgt in de transport. Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u direct een offerte aanvragen. Dan kunt u contact opnemen met een van onze specialisten, zij helpen u graag.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners